01 Aralık 2005, Sabah

Sanal Sandık'tan Grup Bilkent Çıktı

Bilkent Üniversitesi’nde Seçim Heyecanı Yaşandı

Bilkentli gençler,bir yıl boyunca kendilerini temsil edecek öğrencileri seçmek için “Sanal sandık” başına gitti.Yaklaşık 1.5 aylık heyecan ipi ikinci kez “Grup Bilkent” göğüsledi

Bilkent’te “seçim rüzgarı” esti.Bilkent Üniversitesi’nde okuyan gençler, bir yıl boyunca kendilerini temsil edecek öğrencileri seçmek için yedi noktada “Sanal sandık” başına gitti. 11 Ekim’de başlayan seçim takviminin ardından Öğrenci Konseyi’nin yeni yönetimi dün belirlendi. Öğrencilerin elektronik ortamda oy kullandığı seçim sonunda ipi ikinci kez “Grup Bilkent” göğüsledi. Bu yıl ki yönetimde şu öğrenciler yer aldı:

Erkan Mert Yılmaz (Başkan İletişim Tasarım 2’nci sınıf), Selçuk Özcan (Başkan Yardımcısı Bankacılık ve Finans Bölümü 2’nci sınıf), İlter Fatih Korkut (Genel Sekreter- Hukuk Fakültesi 4’üncü Sınıf) , Bikem Özen (Eğitim Sorumlusu –Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü 4’üncü Sınıf), Ali Ekşi ( Spor- Kültür- Sağlık Sorumlusu- Endüstri Mühendisliği 3’üncü Sınıf)

HEDEF BAŞARI

Öğrenci Konseyi Başkanı Erkan Mert Yılmaz, seçim kampanyasında “Doğru aday, doğru iş, başarı” sloganıyla hareket ettiklerini belirterek, şöyle dedi:

“Sorumluluğumuz çok büyük. Hedeflerimizi yaşama geçirmek, 12 bin öğrencinin isteklerine cevap vermek, sorunlarını gidermek için çalışacağız. Bize güvenip oy verenlere ve bu demokratik yapıyı oluşturan üniversite yönetimine çok teşekkür ediyoruz.”