05.03.2007 MİLLİYET

HAYALİ ŞİRKETİN ‘ŞAMPİYON’ YÖNETİCİLERİ!

“Hayali bir şirketi üç yıl boyunca sürdürülebilir gelişmeye dayalı yönetmeyi amaçlayan” Danone Trust Türkiye Finali’nin şampiyonu Bilkent Üniversiteli gençler oldu. Danone Türkiye Yönetim Kurulu’na yaptıkları sunumla beş üniversiteyi geride bırakan Bilkentli öğrenciler, Fransa’da 16 ülkenin katılacağı uluslararası finalde Türkiye’yi temsil edecekler.

Uluslararası şirketlerin yönetim şekline öğrencileri alıştıran ve her türlü olumsuzluğa rağmen şirketi ayakta tutacak stratejilerin bulunmasını amaçlayan Trust simülasyon oyununun Türkiye ayağına, Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ, Sabancı, Bilkent ve Koç Üniversiteleri öğrencileri katıldı. Üniversitelerin üç ve dördüncü sınıfları ile yüksek lisans öğrencilerinin katılabildiği yarışmaya bu yıl 1481 öğrenci başvurdu.