07.06.2008, Milliyet Gazetesi - Ankara

Bilkentlilerden mühendislik günleri

Bilkent Üniversitesi Mühendislik Kulübü’nün üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine verdiği “Üniversiteye Doğru” Programı bugün başladı. 8 liseden 8’er öğrencinin katılacağı programlarda öğrenciler bölümleri hakkında teorik ve pratik eğitimi bir arada alacak. 4 gün sürecek program kapsamında, Bilkent Üniversitesi yurtlarında kalacak 64 liseli öğrenci, IEEE Kulübü tarafından bilgisayar, elektrik ve elektronik mühendisliği alanlarında teorik ve pratik eğitim alacak. “Üniversiteye Doğru” programının ilk yılında Ankara Fen Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Çankaya Atatürk Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, TED Koleji, Büyük Kolej, Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi, Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılacağı etkinliğin, önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı yapılmasının planlandığı öğrenildi.