08.09.2009, Habertürk Gazetesi

En İyiler Yine Bilkent’i Seçti

'Görünmezlik Pelerini' ÜretildiKurucusu olduğu Bilkent Üniversitesi'nin Mütevelli Heyet Başkanlığı'nı da yürüten Prof. Dr. İhsan Doğramacı, ÖSS'de SAY 2 ve EA 2'de ilk 100'e girerek Bilkent Üniversitesi'ni tercih eden tam burslu 34 öğrenciyi Bilkent'deki konutunda ağırladı. Doğramacı öğrencilerle tek tek sohbet ederek hangi okullardan geldiklerini ve neden Bilkent Üniversitesi'ni seçtiklerini de sordu.

Bilkent'in dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olduğunu anlatan Doğramacı, "Bilkent'e gelmekle herşey bitmiş olmuyor. Tam tersine herşey şimdi başlıyor. İleride başarılarınız devam edecek, iyi yerlere gelerek diğer mezunlarımız gibi Bilkent'in adını daha da yücelteceksiniz" dedi. Tüm öğrencilere birer dizüstü bilgisayar hediye eden Doğramacı, onlara başarılar diledi.