17 Temmuz 2000, Sabah Gazetesi - Başkent

Öğrenci Filmleri Festivali

…Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümü öğrencileri, 3-5 Kasım tarihleri arasında Ankara Alman Kültür Merkezi’nde “Paso Öğrenci Filmleri Festivali” düzenleyecek. Gösterim, panel ve söyleşileri kapsayacak olan festivalde, yalnızca üniversite öğrencilerinin çektiği filmler yer alacak. Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerine açık olacak festivale katılmak isteyenler, festivalin web sayfasından (www.art.bilkent.edu.tr/filmfest) başvuru formu ve bilgi alabilecek. Festivale başvuru formları ve filmlerin en geç 3 Ekim’e kadar Bilkent Üniversitesi GSTMF İletişim ve Tasarım Bölümü Sekreterliği’ne gönderilmesi gerekiyor.

Paso Öğrenci Filmleri Festivali, “öğrenci filmlerini hem üniversiteli gençlere hem de sinema izleyicilerine ve sanatçılarına herhangi bir yarışma ya da kategori kısıtlayıcılığından bağımsız bir platformda ulaştırmayı ve öğrenci filmleri üzerine tartışma ortamları yaratılmasını” amaçlıyor.

…Festivali düzenleyen Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümü öğrencilerinden Önder Sevimli, Özge Girgin ve Onur Türkçelik, Sabah Başkent’e yaptıkları açıklamada, festival için sponsorlardan destek beklediklerini bildirdiler…