26 Ağustos 2000, Sabah Gazetesi - Başkent

Başkent'e Yıldız Yağacak

Sertab Erener, Teoman, Şebnem Ferah ve MFÖ, Eylül'de Bilkent Odeon'da sahneye çıkacaklar.

Başkent, birbirinden ünlü yıldızları ağırlayacak… Ankara'nın yeni sanat mekanlarından Bilkent Odeon'da müzikseverlerle buluşacak. Mydonose Productions'ın hazırladığı etkinliğin konserler dizisinde ilk olarak 19 Eylül'de Sertab Erener izleyici karşısına çıkacak…Teoman ve Şebnem Ferah, 20 Eylül'de verecekleri konserde aynı sahneyi paylaşacak.

Başkentliler, 21 Eylül'de de yılların eskitemediği bir üçlüyle hasret giderecek: MFÖ. Müzikten sinemaya, tiyatrodan televizyona değin pek çok alanda başarılı çalışmalar yapan Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur, birbirinden güzel parçalarıyla Ankara’lı müzikseverlere hoş saatler yaşatacak.

İstanbul'da geçtiğimiz Nisan ayında konuk olan ve büyük ilgi gören 'Spirit of the Dance New Millenium' adlı dans gösterisi de 22, 23 ve 24 Eylül'de izlenebilecek. Farklı dans türlerinden örneklerin yer aldığı ve geleneksel İrlanda dansının çağdaş bir biçimde yorumlandığı gösterinin koreograflığını ve yönetmenliğini Alan Harding yapıyor.

Bir grup akrobattan oluşan 'Circus Oz' topluluğu ise, 15, 16 ve 17 Eylül'de Ankara'ya konuk olacak.

4 bin kişilik Bilkent Odeon'da … başlayacak etkinliklerin biletleri, Bilkent Center, Karum Yargıcı, Radio Mydonose binası ve Çarşı mağazalarındaki Mydonose Call Center gişelerinde, ayrıca gösteriler öncesinde Bilkent Odeon'da satışa sunulacak.