19.10.2007, Milliyet Gazetesi

BİLKENT’TEN TERÖRE HAYIR

bilkent'ten teröre hayır‘Bilkent Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyasına destek vermek için, bazı öğretim üyelerinin de katılımıyla “Teröre Hayır Mitingi” düzenledi.

İktisat Fakültesi’nin bahçesinde toplanan öğrenciler, “Bilkentliler şehitleri için yürüyor”, “Bilkentliler şehit ailelerinin arkasında” ve “Bilkentliler terörü lanetliyor” yazılı flamaların arkasına dizilerek üniversitenin giriş kapısına doğru yürüdü. Türk Bayrağı da açılan yürüyüşte, “Şehitler Ölmez, vatan bölünmez”, “Kahrolsun PKK”, “Ne mutlu Türküm diyene” ve “Hepimiz Türküz, Atatürkçüyüz” sloganları atıldı.

Atatürk Anıtı önünde toplanan yaklaşık 1000 kişi, şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.