26.01.2007 Hürriyet ANKARA

PİYANİSTLERDEN EĞİTİME DESTEK

Genç kuşak piyanistlerden Hande Dalkılıç ile Ece Demirci, yarın “Haydi Kızlar Okula” kampanyası yararına konser verecek. Sanatçıların, Bilkent Senfoni Orkestrası eşliğinde verecekleri konser UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin “Haydi Kızlar Okula” kampanyası yararına gerçekleştirilecek.

Orkestrayı Şef Işın Metin’in yöneteceği konserde, Mozart ile Beethoven’ın piyano konçertoları seslendirilecek. Konserin biletleri, Bilkent Konser Salonu gişelerinin yanı sıra, Kızılay, Kavaklıdere ve Ankuva’daki Dost Kitabevleri, Beymen (Karum) ile Diapason’dan (Kavaklıdere) temin edilebilecek.

Konserlerin Ankaralılar tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor. Haydi Kızlar Okula kampanyası için sanatçıların desteklerinin süreceği belirtildi. Kampanya çerçevesinde yeni konserler de yapılacağı bildiriliyor.