20.03.2003, Finansal Forum Gazetesi

Kadın Şairlerin Şiir Günü Buluşması

Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Merkezi “Dünya Şiir Günü” kutlamaları çerçevesinde kadın şairleri bir araya getiriyor. 21 Mart cuma günü Bilkent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi C-Blok amfisinde saat 15.00'te düzenlenecek panele, Asuman Kafaoğlu Büke, Melisa Gürpınar, Gülseli İnal, Didem Madak, Bejan Matur ve Şennur Sezer katılacak. Etkinlik saat 18.30'da bir araya gelecek olan Refika Altıkulaç, Muhsine Arda, Arzu Ayçiçek, Eren Aysan, Mine Hoşcan Bilge, Serap Erdoğan, Melisa Gurpınar, Emel Güz, Gülseli İnal, Zeynep Köylü, Didem Madak, Bejan Matur, Nilay Özer, Çiğdem Sezer, Özlem Sezer, Şennur Sezer, Betül Tarıman, Zeynep Uzunbay ve Türkan Yeşilyurt'un şiir okumalarıyla devam edecek. Halk şairleri Meltem Koruk ve Ezgi Demirkaya da şiirlerini hem çalıp hem söyleyecek.