RT†K'E İZDİVA‚ TEPKİSİ

 

 

Alo RT†K şikayet hattõnõ arayan bazõ vatandaşlar evlendirme programlarõnõn yayõndan kaldõrõlmasõnõ istiyor.

 

Eren …ZT†RK

 

ANKARA- BAYAT HABER

 

Alo RT†K şikayet hattõnõ arayan vatandaşlar, bazõ televizyon kanallarõnda yayõnlanan izdiva programlarõnõn TŸrk aile yapõsõna ve toplumun ahlak anlayõşõna zarar verdiğini belirttiler.

 

Alo RT†K şikayet hattõnõ arayan bazõ vatandaşlar, evlendirme programlarõnõn TŸrk aile yapõsõna ve toplumun ahlak anlayõşõna zarar verdiğini belirterek, yayõndan kaldõrõlmasõnõ istiyor.

 

Ev hanõmõ GŸlşen Koyuncu ŌOğlum šğleden sonra okula gidiyor, šdevlerini ise sabah yapmayõ tercih ediyor. Ama bu programlardan štŸrŸ oğlumu televizyondan uzak tutmak iin  elimden geleni yapõyorum. Hatta televizyonun şifini ekip, bozuk bile dedimĶ diye konuştu.

 

RT†KÕden alõnan bilgiye gšre, son 2 ayda bu tŸr programlar hakkõnda Alo RT†K hattõna 1500՟n Ÿzerinde şikayet geldi. Aile ve Sosyal Araştõrmalar Genel MŸdŸrŸ Ayşen GŸrcan,  eş seiminin, insan hayatõndaki dšnŸm noktalarõndan biri olduğuna dikkat ekerek, iinde bulunduğumuz yŸzyõlda halen bu tŸr programlarõn izlenmesi ve inanõlmaz derecede rağbet gšrmesini tamamen toplum baskõsõndan kaynaklandõğõnõ sšyledi.

 

GŸrcan,Ōİnsanlar ilişkilerini korkmadan yaşasalar, aile ve toplum baskõsõ bu derece fazla olmasa, bu programlarõn Tv kanallarõnda barõnmasõnõn imkanõ yok,Ķ dedi.

 

Izlenme oranlarõ yŸksek olan bu programlarõn yayõnlandõklarõ kanallarõn reklam ve sponsorluk gelirlerinõ olduka artõrdõklarõ biliniyor.