06.07.2008, Hürriyet Gazetesi - İnsan Kaynakları

EMT 9. Genel Kurulu Yapıldı

Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği (EMT) 9. Genel Kurulu, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Operational Research  Kulübü’nün  ev sahipliğinde 26-29 Haziran tarihleri arasında  toplandı. Endüstri Mühendisliği öğrencilerinin  bilgi birikimi ve becerilerini ortak girişimlerle artırabilecekleri, beklentilerini açıkça belirterek çözüm yollarının arandığı bir iletişim platformunun eksikliğinden yola çıkılarak 2005 yılında Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri önderliğinde kurulan ve 3 yıl sonra tekrar kurulduğu yere dönen EMT, çalışmalarını üye olan 13 üniversite ile sürdürüyor. 3 proje ve 3 komiteden  oluşan EMT’de dört gün süren genel kurul boyunca, Türkiye’nin  dört bir yandan  140 endüstri mühendisliği öğrencisi çalışma gruplarında profesyonel ortamda birlikte çalışma imkanı buldu. Gündüz yapılan çalışmaların yanında akşam aktiviteleri ile hareketlenen organizasyon, son gün yapılan seçimlerle noktalandı.