09 Haziran 2004, Hafta Sonu

Şenlikler Sona Erdi

BİLKENTLİLER BİR AY HAYATLARINI YAŞADI

Bilkent Üniversitesi’nin “Bahar Şenliği” ile start alan üniversite eğlenceleri, geçtiğimiz hafta sona erdi. Partiler, konserler, yarışmalar ve çeşitli organizasyonlarla dolu geçen bir ay boyunca gönüllerince eğlenen Başkent gençliği, bahara merhaba dedi. Hacettepe,Başkent ve Atılım Üniversiteleri’nde gerçekleşen şenliklerde,ünlü sanatçılar sevenleriyle buluştular. Binlerce genç, Atılım Üniversitesi’nde Işın Karaca ve Akın, Başkent Üniversitesi’nde Göksel ve Sefarad için konser alanlarını doldurdular. Kampüsler içinde kurulan standlara ve şenlik alanlarına koşan gençler, çimenler üzerine uzanarak güneşli havanın tadını çıkardılar. Okullarının kapanmasına ve finallere kısa bir süre kala stres atan üniversiteliler, şenliklerin sona ermesiyle yeniden sınav koşuşturmasının içine girdiler.