12 Mayıs Cuma, Sabah Gazetesi - Başkent

Kampuste Şenlik

…Türkiye’nin en renkli bahar festivalleri arasında yer alan “Bilkent Bahar Şenliği”nin bu yılki kutlaması yine çok ilginç görüntülere sahne oldu. 1986’dan beri öğrenciler tarafından organize edilen Bahar Şenliği’nde, öğrenciler ve öğretim görevlileri doyasıya eğleniyorlar. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle adeta bayram havasında geçen şenliklerde görülmeye değer şenlikler ve organizasyonlar düzenleniyor.

Öğrencilere ait standlarda yiyecekten giysiye, el işlerinden arabaya kadar birbirinden değişik ürünlerin yer aldığı şenliğin ilk gününde sanatçı Teoman, ikinci gününde ise Şebnem Ferah Bilkent’li gençlere birer konser verdiler. Yapılan organizasyonlarda koca bir yılın stres ve yorgunluğunu atan gençler, böyle şenliklerde deşarj olduklarını, bütün sorunlarını kısa bir sürede olsa unuttuklarını söylediler.

…Cumartesi günü sona erecek olan şenlikte bugün yazar Ayşe Kulin’in imza günü, basketbol turnuvası, Nazım Hikmet Şiir Dinletisi, Radyo Bilkent’in açık hava partisi, halk müziği dinletisi ve çeşitli grupların konserleri yer alacak.