14.10.2006 Hürriyet ANKARA

İŞTE BİLKENT’İN SÜPER GENÇLERİ

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ile Müzik Hazırlık İlköğretim Okulu öğrencileri, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarınca düzenlenen “2. Ulusal Gülden Turalı Keman Yarışması”nda beş ödül kazandı.

Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2-6 Ekim tarihlerinde Türkiye’nin ilk kadın başkemancısı Gülden Turalı adına düzenlenen yarışmada Bilkentli öğrenciler üç kategoride beş ödül aldı.

“2. Ulusal Gülden Turalı Keman Yarışması”nda 1.kategoride Müzik Hazırlık İlköğretim Okulu öğrencilerinden Elvin Hoca birincilik ve “Türk Besteci Özel Ödülü”, 2. kategoride Aybek Alimov üçüncülük, 3.kategoride ise Eren Kuştan birincilik, Deniz Toygür ikincilik ödülü kazandılar.