02 Ağustos 2000, Dünya Gazetesi

Öğrencilerin Sinema Şenliği

Üretilene olan merak ile ortaya çıkan bir festival fikri… Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İletişim ve Tasarım Bölümü'nden birkaç arkadaşın fikri ile oluşan ve 3-5 Kasım 2000 tarihleri arasındagerçekleşritilecek olan Paso Öğrenci Film Festivali, 2000 yaz sömestre son bulmadan şekillenmeye başladı.

…ekip katılıma açık. Organizasyon ekibinden iletişim ve tasarım bölümü üçüncü sınıf öğrencisi olan Önder Sevimli'den festival ile ilgili ayrıntılar üzerine bir sohbet başlıyor.

İletişim ve tasarım bölümünün sinemaya olan yakınlığına değinerek söze başlıyor Sevimli. Festival bünyesinde yapılacak olan toplu gösterimler, panel ve söyleşiler Alman Kültür Merkezi'nde gerçekleşeceğini belirtiyor.

Katılım formu ve ayrıntılara ise internetten ulaşmak mümkün. Festivalin internet adresi ise http://www.art.bilkent.edu.tr/filmfest

Önder Sevimli, ilki bu yıl düzenlenecek olan PASO Öğrenci Film Festivali'nin giderleri için sponsor arayışında olduklarını belirtiyor.