26 Aralık 2003, Fanatik

Bilkent Gençleri Atatürk’ün İzinde

INTERVAL TRAINING Toplu Spor Aktivitesi’nin dördüncüsü, Bilkent Üniversitesi Öğrenci Yurtları Spor Salonu’nda öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Beden Eğitimi ve Spor Merkezi tarafından düzenlenen bu programla Bilkent’li öğrenciler dinamizm ve enerji ile grup çalışması içinde klimalı yeni salonlarında spor yapmanın tadını çıkardılar. Aerobik, step, teobox, karın hareketleri, ağırlık çalışması ve streching hareketlerinin bir arada yapıldığı etkinlikte öğrenciler, hem yeni yıla hem de yeni yılla birlikte gelecek sınav dönemine hazırlanmış oldular. Aerobik / Step eğitmeni Filiz Gür, programın amacının, kan dolaşım sistemini geliştirmek, kalp dayanıklılığını ve kuvvetini arttırmak ve vücut yağ yüzdesini düşürmenin yanı sıra fiziksel ve düşünsel stresi azaltmak olduğunu söyledi.