Bilkent Hakkında

Personel
 Mezunlar
 Ziyaretçiler

Bilkent Bilgisayar Merkezi (BCC)
Duyuru

Üniversitemizde kullanılan bazı e-posta alanları için kullanılan e-posta sunucusu değiştirilecektier. Eski sunucudaki e-posta klasörlerinin yeni sunucuya aktarılması sırasında aşağıdaki adres alanlarına e-posta gönderme ve alma hizmeti verilemeyecektir

Bu işlemden e-posta adresleri

• @bilkent.edu.tr
  • @cs.bilkent.edu.tr
  • @ee.bilkent.edu.tr
  • @fen.bilkent.edu.tr
  • @unam.bilkent.edu.tr
  • @alumni.bilkent.edu.tr

ile biten kullanıcılar etkilenecektir.

Bu aktarma işlemi 23 Ekim 2011 Pazar günü saat 01:00 - 15:00 arasında yapılacaktır. Bu saatler arasında e-posta okumak ve göndermek mümkün olmayacaktır. Aktarma sırasında gelen mesajlar başka bir sunucu tarafından kabul edilecek; dolayısıyla gelen e-postalarda kayıp olmayacak ancak bu sırada gelen e-postalar saat 15:00'dan sonra okunabilecektir.

Kullanıcıların e-posta yazılımlarının ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmaları gerekmeyecektir.

e-posta okuma ve gönderme işlemleri için eskiden olduğu gibi https://newmail.bilkent.edu.tr adresindeki web arayüzü de kullanılabilir.

Zaman zaman bu mesaja benzer sahte mesajlar gönderilmektedir. Bu sahte mesajların amacı kullanıcıların şifrelerini ele geçirip hesaplarını kötü amaçlar için kullanmaktır.

Unutmayınız ki; BCC hiç bir zaman sizden şifrenizi e-posta ile göndermenizi veya bir web adresinde onaylatmanızı istemez ve istemeyecektir. Şifrenizi hiç kimseye e-posta ya da bir başka yolla ASLA göndermeyiniz ve vermeyiniz.

Bu değişiklikten kaynaklanabilecek sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCC